1. Szükséges regisztrálnom a vásárláshoz?

A vásárlásnak nem feltétele a regisztráció, azonban érdemes regisztrálni, mert a legközelebbi vásárláskor megkönnyíti a folyamatot, ha már regisztrálva van nálunk. A termékek véleményezéséhez szükséges a regisztráció.

2. Megrendeltem a termékeket, mennyi idő múlva kapom meg a csomagot?

A raktáron lévő termékeket nagyon gyorsan kiszállítjuk. A rendelés visszaigazolásától számított 1-2 napon belül megérkezik a termék.

3. Mennyibe kerül a szállítási költség?

A szállítási költség 9990 Ft értékű vásárlás esetén ingyenes, illetve a megadott érték alatti vásárlás esetén a szállítási költség összege 960 Ft – 1200 Ft lehet a csomag súlya, szállítási ideje alapján meghatározva.

4. Kérhetem munkahelyemre is a csomagot?

Igen, a rendelési adatok megadásánál, ha a szállítási cím eltér a számlázási címtől, akkor külön meg tudja adni, hogy hova kéri a csomag kiszállítását.

5. Megadhatom, hogy milyen időintervallumban érkezzen meg a csomag?

Igen, külön kérésre, a megadott időszakban kerül a csomag kiszállításra. Ha például Ön csak a délelőtti órákban ér rá átvenni a csomagot, akkor előre megadott időben, 9:00-11:00 között történik majd a kiszállítás.

6. Mi történik, ha megrendeltem egy terméket, de nincsen készleten?

Ebben az esetben egy e-mailt küldünk Önnek, amelyben felajánljuk egy másik, hasonló termék kiküldését vagy, hogy e-mailben értesítjük, amint az Ön által kért termék újra rendelhető lesz.

7. Mi a teendő, ha a terméket nem jó áron kaptam meg?

Küldjön egy e-mailt az info@parkavenuemakeup.hu címre, a probléma pontos megadásával és átutalásos fizetés esetén, a számlaszám, illetve az utalás adatainak csatolásával.

8. Hogyan fizethetek a termékekért?

A fizetési opciókat megtalálja a vásárlás során a rendelés leadásánál.

9. Kihez fordulhatok, ha az egyik termék sérülve érkezett, de átvételkor nem nyitottam ki a csomagot?

Ha három napon belül értesítést kapunk a szállítás során megrongálódott áruról, az info@parkavenuemakeup.hu e-mail címre, akkor ezt jelezzük a posta felé. A vevő feladata pedig, hogy az eredeti csomagolással és a sérült termékkel együtt bemenjen a legközelebbi postai hivatalba és kérni kell, hogy jegyzőkönyvezzék utólag a sérülést. A sérült terméket leadja, mi pedig küldünk egy újat.

10. Termékekkel kapcsolatos kérdéseimmel kihez fordulhatok?

Ügyfélszolgálatunkat az info@parkavenuemakeup.hu címen érheti el.