A szemhéjtus használatát nagyon sokan inkább elkerüljük és helyette a kevésbé tartós ceruzát használjuk. Ennek oka az, hogy nem merjük, vagy nem tudjuk azt a bizonyos vonalat egyenesen meghúzni.

Most azonban véget vetünk a bizonytalanságnak és megmutatjuk hogyan fessünk tökéletes tusvonalat. A határozott vonalak és a szemhéjtus helyes használatának világába tekintünk most be, lépésenként.

  1. Lépés – Szemhéjpúder felvitel, Park Avenue Mono Eyeshadow 14. Ez a lépés azért fontos, hogy megfelelően le legyen alapozva a bőrfelület. Így sokkal tartósabb és szebb eredményt érhetünk el.
  2. Lépés – Tusvonal megrajzolása, Park Avenue Szemhéjtus toll fekete. A szemhéjtus tollat kezdők is nyugodtan használhatják, mert tollszerű ecsete és gyorsan száradó festéke hihetetlenül könnyű használatot tesz lehetővé. Ügyeljünk rá, hogy egyenletes vonalat csak biztos kézzel tudunk húzni. Ezért kezünket támasszuk meg arcunkon miközben rajzolunk.
  3. Lépés – Tusvonal formázása. Miután meghúztuk a fővonalat közvetlenül a szempillák tövében a szemhéj külső részében folytatjuk munkánkat. A szemhéj felétől kifelé rajzolunk egy második vonalat az első fölé, fokozatosan kifelé vastagodva. Majd kitöltjük a tusfestékkel a vonalat.
  4. Lépés – Fixáljuk a szemhéjtus-vonalunkat egy kis szemhéjpúderrel.

parkavenuemakeup_35152_purecolors_milky-peach-2

parkavenuemakeup_35412_pa_liquid-eyeliner-pen_02_brown-1

parkavenuemakeup_hipoallergen-deepliner_35281_01

parkavenuemakeup_35522_pa_eye-contour-liner-longlasting_02_brown-1a1

A tökéletes tusvonal megrajzolásához haladóknak a Park Avenue Deepliner szemhéjtust ajánljuk, kiegészítve az E-vitaminnal dúsított szemceruzákkal.

Ne feledd, hogy a szemhéjtussal készíthetsz hangsúlyosabb vagy visszafogottabb sminket egyaránt. A fontos az, hogy a vonal szép, egyenletes ívű legyen.

Vélemény, hozzászólás?