A hosszú, fekete, dús szempilla az igéző tekintet alapja. Ezt minden nő tudja.
Egy nő legyen mindig szép és nőies. A mai nők többsége ennek az állításnak igyekszik megfelelni szerte a világon. És sikerül is nekik. Egyrészt, mert a nők elképesztően ügyesen menedzselik XXI. századi életüket, másrészt pedig azért, mert csodálatos eszközök állnak a rendelkezésükre, hogy minden nap szépek legyenek és helyt álljanak temérdek sok teendőik között. Sok olyan apró dolog van, ami segíti a nőket nőies feladataik ellátásában. Az egyik közülük a szempillaspirál, hiszen egy kis spirálozás még a sietős hétköznapok reggeli készülődéseibe is igazán belefér.
Szempillaspirálok egész sorozata áll a szépülni vágyók rendelkezésére. Minden évszakban egy újdonsággal bővítik a gyártók a kínálatot, amelyekkel hosszabb, dúsabb, göndörebb, extrémebb pillákat festhetünk. Ez az egyik legtöbbet reklámozott sminktermék és nem azért, mert nehéz eladni..

 

Park Avenue Hipoallergén Szempillaépítő
A szempillafestés egyik kulcseleme. Mindennapon, alkalmakon egyaránt helytáll. Ha nincs idő profi segítséget kérni vagy nincs kedvünk a műszempillákkal bajlódni, akkor válasszuk a szempillaépítőt. Mindössze annyit kell tennünk, hogy befestjük vele a pilláinkat, várunk 20-30 másodpercet, amíg megszárad, majd jöhet a kedvenc szempillaspirálunk, amelynek hatását így extrán felturbóztuk. A szempillák eredeti méretét látványosan megnöveli. A legjobb benne, pedig az, hogy teljesen hipoallergén, ezért bármilyen mennyiségben használhatják a szépülni vágyók.
parkavenue makeup hipoallergen termekek

Park Avenue Hipoallergén Szempillaépitő – Ár: 2190 Ft

 

Park Avenue Volume Szempillaspirál
A sminkesek kedvence. Matt fekete-fehér megjelenése letisztult és elegáns. Kellemes tapintású, jó érzés vele dolgozni. A benne lévő tömött szempillaspirálfej erős és sűrű szempillákat idéz elő. Az eredmény intenzitását igazolja, hogy a saját és műszempillákat is egyaránt tökéletesen fedi. Dús hatást kölcsönözve használójának. Ricinus olajat tartalmaz, ami segíti a pillák természetes erősítését. Klasszikus darab. Minden nő fésülködőasztalán ott van a helye.

parkavenuemakeup_35341_pa_mascara-volume-booster

Park Avenue Volume Szempillaspirál – Ár: 2990 Ft

 

Park Avenue 3:1 Szempillaspirál
A legnépszerűbb a nyolc féle Park Avenue szempillaspirálok között, köszönhetően a kiváló ár-érték aránynak. A különlegesen kialakított kefe segítségével, pedig akár több rétegben felvihető a festék, ezért nagyon dús és hosszú szempillákat eredményez. Az erős hosszú kefeszálaknak köszönhetően teljesen elkerülhető a festék csomósodása a pillákon. Nagyon gyorsan szárad, ennek megfelelően nem kenődik el a szem környékén, hanem szilárdan megtapad a szempillákon.

parkavenuemakeup_35361_pa_mascara-3in1

Park Avenue Szempillaspirál 3:1 – Ár: 2490 Ft

 

Maybelline The Colossal Volum’Express Szempillaspirál
Az a bizonyos sárga szemillaspirál. Marketing szempontból már a feltűnő külseje is magával ragadó, köszönhetően a kanári sárga csomagolásnak. Az elmúlt évek során sokak kedvencévé vált ez az ikonikus darab. Nem véletlenül, hiszen valóban gyönyörű és dús szempillákat varázsol minden használójának. Minőségét és rajongótáborát pedig a telített szempillaspirál -piac és a saját továbbfejlesztett változatai sem ingatják meg.

maybelline colossal volume chickadvisor

Maybelline Tha Colossal Szempillaspirál – Ár: 2777 Ft

 

Yves Saint Laurent Effet Faux Cils
Egy valódi klasszikus. A prémiumkategóriás szempillaspirálok királynője. A repülőterek duty free üzleteiben a világ egyik legjobb korrektorával együtt kapható, kettős csomagban. Külseje fenséges, arany színű, mi más is lehetne. A belső kialakításában hasonlít a Park Avenue Volume spirálfejére. Mindkettő tömött és dús, ugyanakkor szépen ívelt, csomómentes szempillákat lehet velük festeni. A szempillán tartós marad a festék, nem töredezik le napközben. Egy igazi kincs, ami feldobja a hétköznapokat.

yves saint laurent beauty mascara yves saint laurent

Yves Saint Laurent Effet Faux Cils – Ár: 10000 Ft

 

A szempillaspirálok nagy előnye, hogy gyorsan változtatnak széppé, miközben természetes hatást keltenek. Minden korosztály, aki már sminkre érett, használhatja, hiszen nem feltűnő, „csak” szépít.

Vajon mi a helyzet a hangsúlyosabb eredményt adó műszempillákkal?

Ma már azonban a műszempillák sem tartoznak egy zárt világba. Hiszen a szépségiparnak ez a területe már nemcsak a kozmetikusok és sminkesek privilégiuma. A jó minőségű, könnyen felhelyezhető műszempillákat már mi is könnyedén használhatjuk. Aki egy kicsit hezitál, annak a social media felületeken található videók, fotók nemcsak kedvet adnak hozzá, hanem a helyes használatot is megmutatják.
A szebbnél szebb műszempillákat elnézve nehéz ellenállni, hogy fotózásra, bulikra vagy egy romantikus vacsorára elkészített sminkünket ne koronázzuk meg egy szépen ívelő szempilla-csodával.
A műszempillák választéka is egyre szélesebb. Készülhetnek szintetikus és valódi szőrből vagy hajból. A legnagyobb különbség inkább az ár terén és nem a minőségben érzékelhető. Nagyon sokan használják mindkettőt. A gyártók ma már kizárólag olyan termékeket készítenek, amelyeket több alkalommal is lehet használni.

parkavenuemakeup_muszempilla

Park Avenue Szintetikus Műszempilla 01. – 1490 Ft

A szempillaspirálok és műszempillák a smink és kozmetikai ipar egyik legkelendőbb termékei. Nem nehéz kitalálni miért. A hosszú szempilla megnyitja a tekintetet, optikailag nagyobbá varázsolja a szemeket. Ráadásul, ha a külső szemzug pilláit hangsúlyozzuk akár szempillaspirállal vagy szálanként felhelyezett műszempillákkal, akkor megkapjuk azt a bizonyos macskaszerű tekintetet, ami leveszi a férfiakat a lábukról.
Tehát érdemes kísérletezni. Választásunk eshet a klasszikus szempillaspirálokra vagy az összetettebb műszempillákra, a hatás mindkét esetben garantált lesz. Az igéző tekintetet adó szempillaformázók pillanatok alatt teszik magabiztossá a nőket. Ezért szeretjük őket annyira, és ez az oka annak, hogy évtizedek óta jelen vannak a legnépszerűbb sminktermékek listáján.

Vélemény, hozzászólás?