Nyáron többször előfordul, hogy félretesszük az alapozókat és helyette egy könnyedebb textúrájú, kompakt sminket választunk. Ez nem is csoda, hiszen a hőségben mindenki a fixálásra törekszik. És mivel semmiképpen nem szeretnénk üde nyári arcbőrünket vastag krémes alapozókkal fedni, ezért a legjobb választás ebben az évszakban a púder és a terra púder.

TERRA PÚDER

A púderek gyönyörűen fixálnak minden sminket és megóvnak a csillogóan fényes arcbőrtől. A terra púderek, pedig kiemelik a természetes arcbőr színét, ugyanakkor segítségükkel könnyedén kölcsönözhetünk napbarnított hatást bőrünknek.

A terra púderekből mindig érdemes természetes bőrszínünknél egy árnyalattal sötétebbet választani.

A könnyű, természetes eredményért használjunk púder vagy kabuki ecsetet. Ha világos, a bőrünkkel harmonizáló árnyalatot választunk, akkor egy rétegben nyugodtan használjuk a terra púdert az arcbőr egész területén. Az arccsontokat pedig erősebben, több réteggel emelhetjük ki. A Park Avenue Terra 02 es árnyalata ideális választás, ha világos árnyalatot keresünk, amit púderként is használhatunk a mindennapokban.

A sötétebb színekkel, mint a Park Avenue Terra 03 as és a 04 es árnyalatok nagyszerűen tudjuk kontúrozni arcunkat. A púdert vigyük fel az áll – arccsontok – homlok felső része együttesre és szépen dolgozzuk el egy puha sminkecsettel. A sötét és a világos árnyalatokat nagyszerűen kombinálhatjuk egymással.

parkavenue terra puder
TERRA PÚDEREK 01.-04.

SZEMPILLASPIRÁL

Nyáron ne feledkezzünk meg a szempillaspirálok használatáról sem. Amiből érdemes a vízálló változatokat használni, mert nem csak a vízben, hanem a legnagyobb hőségben is sokat tehetnek szépségünkért.

parkavenuemakeup szempillaspiral
SZEMPILLASPIRÁLOK NYÁRRA, VÍZÁLLÓ ÉS 3:1

SZÁJFÉNY

A sort végül a szájfények zárják, a nyári sminkek elengedhetetlen kellékeiként. Itt próbáljunk meg olyan típusú szájfényt találni, ami nem ragad. Ezt a változatot a krémesebb állagú, természetes hatású szájfények között fogjuk megtalálni.

parkavenue szajfenyek szamok
SZÁJFÉNY SKÁLA

Vélemény, hozzászólás?